Fotografija pokopa u BMW-u od 550.000 kuna razbjesnila svijet

SvjetskiI tabloidi raspisali su se o neobičnom nigerijskom pogrebu. Ako im je vjerovati, muškarac poznat samo kao Azubuike pokopao je svog oca u novom novcatom BMW-u jer mu je davno obećao da će jednog dana imati novi, moćni auto. Kako je otac umro prije nego što mu je Azubuike ispunio to obećanje, odlučio ga je utrpati u BMW umjesto u lijes.

Sve se navodno odvilo u izoliranom seli Ihiala, a Azubuike je navodno za BMW dao 550.000 kuna. Kao dokaz svuda se pojavljuje fotografija snimljena na pokopu, na kojoj muškarci unose BMW u raku.

Fotografija se počela širiti društvenim mrežama, a portal NAIJ.com piše da automobil opremljen i navigacijom, “kako bi otac lakše našao svoj put do vrata raja”.

Mnogima se ovaj način ispunjavanja očeve želje nije svidio te tvrde da se novac mogao bolje iskoristiti.

“Kupi auto roditeljima ako su živi i pokopaj ih u normalnom lijesu, ovo je naprosto glupo”, “Ovo je razlog zašto smo mi crnci siromašni”, “Ludost i sebičnost nemaju veze s tim imate li novca”, samo su neki od komentara.

_____________________INTERMEZZO_________________

Donirajte Udrugu Mlada pera

_____________________________________________________

Donirajte Udrugu Mlada pera
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.