Prljavi tekst o seksu

Znate li da seks bez zaštite nije preporučljiv? Osim što može doći do neželjene trudnoće, moguća je i zaraza s raznim bolestima, pogotovo ako je jedan od aktera u seksu promiskuitetan.
E sad tko je promiskuitetniji od političara? I to onih koji nas jebu svaki dan! I smiju nam se u lice! No da li nas siluju? Ne! Mi im dozvoljavamo da nas jebu i to bez kurtona! Najgore je što uopće ne uživamo u tom seksu, totalno smo frigidni! Ne osjećamo ni uzbuđenje, ni ushićenje, čak ne tražimo ni predigru! Dajemo da nam ga odmah zabiju do kraja, a onda tražimo još i jaja! A oni uživaju i cere nam se u facu uvjeravajući nas kako je i nama, a ne samo njima dobro. I mi im vjerujemo pa zapravo ispadamo nimfomani i tražimo još i još. No mora im se priznati da su dobri jebači. Jebu nas kad stignu i gdje stignu – neumorno!

Oni nas jebu, a mi u njima vidimo svece. I još nas uvjeravaju kako su oni zapravo nevini, a mi smo grješnici kojima je najbolje tražiti njihov oprost.

Oni koji se imalo kuže u seks znaju da ako se konstantno seksa u istoj pozi i na istom mjestu može doći do monotonije. Zato je dobro povremeno malo začiniti seksualne igrice, promijeniti poze, otkrivati nova zadovoljstva.

Pa zašto ne bi i mi malo uživali u seksu i jebali njih, a ne samo oni nas! Nek malo i oni vide kako je to kad ti uđe, a ništa ne osjećaš! Predlažem čak i malo voajerstva: promijenimo malo partnere, a oni neka gledaju i uče kako se obostrano uživa u seksu!

_____________________INTERMEZZO_________________

Donirajte Udrugu Mlada pera

_____________________________________________________

Donirajte Udrugu Mlada pera
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.