Poduzetnici: donacijom 300 kn do godišnje reklame

Udruga Mlada pera izdala je zbornik radova Različitost je najzanimljivija boja života literata osnovnih škola i važno je napomenuti sljedeće: SVI mladi autori i SVE školske knjižnice će dobiti svoj primjerak knjige sa svim pristiglim radovima na natječaj. Zato trebamo vašu pomoć, da osiguramo potrebna sredstva koja još nedostaju za 80 primjeraka te knjige. 152 zbornika već su podijeljena. Nakon što su se mladi autori mučili tri mjeseca da napišu svoje radove, htjeli bi da im svima možemo dati plod njihovog truda, knjigu Različitost u njihove ruke – zaslužili su!

A krenuli su već i novi projekti:

Vi nam možete u tome pomoći! Donaciju u bilo kojem iznosu možete izvršiti odmah putem PayPala
ili uplatom na žiro-račun Udruge IBAN: HR3124020061100838696 (Erste banka) SWIFT / BIC: ESBCHR22

Za uzvrat vam nudimo:

Za donaciju 300 kn Vrtuljak na godinu dana!
Postoji portal lokalnog imena, ali svjetskog dometa: Medjimurje.info! Vaš banner 728×90 px u vrtuljku na stranici cijelih godinu dana! Pogodno i za privatne i pravne osobe!
Donirajte 600 kn i dobivate Combo paket za monodonaciju
Uz banner 728×90 na vrtuljku za godinu dana podižemo ulog za promo članak na portalu Medjimurje.info na rok – neograničeno! Poduzetnici, znamo da ste prepoznali ovu priliku za marketing!
Donacija od 1200 kn donosi vam Tri u jedan
Naš Tri u jedan je nezaboravan paket jer uključuje Combo paket za monodonaciju + Vrtuljak na godinu dana! na portalu Top generacija + Vrtuljak na godinu dana! na službenoj stranici udruge Mlada pera. Ponuda koju nijedan reklamni lumen bilo koje firme ne može zaobići!

Donacije možete izvršiti i direktno na ovom linku!

Kuna putovanja - putovanja bogata iskustvom
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.