Poduzetnici: donacijom 300 kn do godišnje reklame

Udruga Mlada pera 01. listopada prošle godine raspisala je literarni natječaj za sve osnovnoškolce u RH i polaznike hrvatske nastave u inozemstvu. Tema natječaja je široka paleta različitosti, a djeca su je zaista maksimalno iskoristila: dotaknula su se različitosti po vjeri, rasi, fizičkim karakteristikama, sjetila se Down sindroma, autizma, albinizma, djece rastavljenih roditelja, oboljele od raka, ali i opisala razliku između vilice i žlice, višnje i trešnje, napisala pravu studiju o razlici između crne i bijele čokolade, objasnila zašto nam trebaju upravo 4 godišnja doba i zašto žabe vole tortu od muha, djevojčice su objasnile dječacima da plava nije samo njihova boja, otkrivena je tajna iskrenog prijateljstva, putovali smo u Rusiju, Barcelonu, Iran, Slovačku, Afriku, svemir, saznali i tople i tužne obiteljske priče, naučili vrste peciva, dobili i neke recepte za dobar kolač prijateljstva, analize književnih djela, a sve su to ukomponirali u stihove, prozu, intervjue, slikovnice…

Jedna stvar u budućnosti je apsolutno sigurna: gospodine Paulo Coelho, bez uvrede, ali zaboravite na svoju titulu najcitiranije osobe jer kad izađe iz tiska ova knjiga o različitosti, mladi autori tih misli postat će inspiracija za citate!

PREPORUKA:  Sastavi ili komentiraj i osvoji ljetni džeparac

Radovi su pristigli iz 16 županija, grada Zagreba i Bosne i Hercegovine pa je time odmah i prvi natječaj mlade udruge koja još nije proslavila ni prvi rođendan postao međunarodni natječaj. Osim što su pristigli radovi iz svih nižih i viših razreda osnovne škole veseli i velik odaziv područnih škola, a i jedne škole nacionalnih manjina.

Za desetak dana žiri će donijeti odluku o tri najoriginalnija i najkreativnija rada, no važno je napomenuti sljedeće: SVI mladi autori i SVE školske knjižnice će dobiti svoj primjerak knjige sa svim pristiglim radovima na natječaj. Zato trebamo vašu pomoć, da osiguramo potrebna sredstva koja još nedostaju za izdavanje te knjige. Nakon što su se mladi autori mučili tri mjeseca da napišu svoje radove, htjeli bi da u ožujku možemo dati plod njihovog truda, knjigu Različitost u njihove ruke – zaslužili su!

Vi nam možete u tome pomoći! Na uplatama za svrhu obavezno upišite donacija!

Za uzvrat vam nudimo:

Za donaciju 300 kn Vrtuljak na godinu dana!
Postoji portal lokalnog imena, ali svjetskog dometa: Medjimurje.info! Vaš banner 728×90 px u vrtuljku na stranici cijelih godinu dana! Pogodno i za privatne i pravne osobe!
Donirajte 600 kn i dobivate Combo paket za monodonaciju
Uz banner 728×90 na vrtuljku za godinu dana podižemo ulog za promo članak na portalu Medjimurje.info na rok – neograničeno! Poduzetnici, znamo da ste prepoznali ovu priliku za marketing!
Donacija od 1200 kn donosi vam Tri u jedan
Naš Tri u jedan je nezaboravan paket jer uključuje Combo paket za monodonaciju + Vrtuljak na godinu dana! na portalu Top generacija + Vrtuljak na godinu dana! na službenoj stranici udruge Mlada pera. Ponuda koju nijedan reklamni lumen bilo koje firme ne može zaobići!

Donacije možete izvršiti i direktno na ovom linku!

Odgovori