Osmisli slogan koji će krasiti autobus hrvatske reprezentacije i osvoji putovanje na SP

DO PREDSTOJEĆEG Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji preostalo je tek četiri mjeseca. Mundijal, inače 21. po redu, na europskom istoku započinje 14. lipnja utakmicom Rusije i Saudijske Arabije.

Fifa je ususret najiščekivanijem sportskom događaju godine raspisala natječaj prema kojem poziva navijače vlastitih nacionalnih selekcija da osmisle i predlože originalne slogane koji će krasiti službene autobuse reprezentacija na skorašnjoj svjetskoj smotri.

_____________________INTERMEZZO_________________

Svakodnevne priče, ubojstvo i seks

_____________________________________________________

Natječajni se prijedlozi mogu podnijeti do 28. veljače na službenim stranicama Svjetske nogometne federacije. Glasanje za najbolji prijedlog bit će otvoreno 16. travnja i trajat će do 4. svibnja. Pobjednički moto svake pojedine izabrane vrste bit će objavljen 14. svibnja, a svaki će biti nagrađen s putovanjem u Rusiju.

Autobus hrvatske reprezentacije na Europskom prvenstvu u Francuskoj 2016. godine bio je uljepšan parolom “Nova vatra, staro mjesto, ista nada”, krilaticom koja je izabrana ispred slogana “Jedan tim, jedan cilj, Hrvatska iznad svih!” te “Srce. Ponos.”.

Donirajte Udrugu Mlada pera
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.