Slovenski izbornik opet pokazao da mu nedostaje kulture

Slovenija je u Varaždin stigla samo s jednim bodom, na kojem je i ostala nakon poraza od jake Danske. Iako su većim dijelom susreta slovenski rukometaši bili blizu, na kraju su posustali i upisali poraz, kojim su si praktično zatvorili vrata polufinala. Momčadi iz varaždinske skupine smještene su u Svetom Martinu na Muri, a pred Slovenijom su tri slobodna dana.

  • Prvi put na velikom natjecanju imam tri dana pauze. Iskreno, ne znam što ćemo raditi u onoj vukoj…, kako se zove, San Martin, gdje nemaš ništa, ni vuka ni ćuka. Nešto ćemo izmisliti, razmišljam da ih pustim na jedan dan kući s obzirom na to da smo tu, na granici – rekao je slovenski izbornik, Crnogorac Veselin Vujović.

Vujoviću su, po običaju, opet krivi svi drugi za njegovu nesposobnost. To što je Slovenija samo ekipa za stvaranje gol razlike kriv je on sam, pokazujući još jednom da nema dlake na jeziku, ali ni suviše pameti u glavi. Čovjek bi pomislio da je dolaskom u Sloveniju poradio na svojoj kulturi, ali ona za njega i dalje ostaje nepoznat pojam.

Kuna putovanja - putovanja bogata iskustvom
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.