Seks u troje u kojem je uživao jedan

Do tog dana bilo je to nezamislivo. I svakako je bilo neplanirano. A najljepše je kad je spontano.
Moglo bi se reći da je sve započelo slobodnom interpretacijom rečenice Neprijatelj mog neprijatelja moj je prijatelj.

No krenimo redom:
njih dvoje iz dviju obitelji, u zavadi goroj nego Montecchi i Capuletti. Vječita mržnja, svađa, predbacivanja, a onda su se oni sreli na toj rukometnoj utakmici. Njemu je bilo jako teško, danima već ništa nije ubo, hormoni su podivljali i danas ima skoro pa zadnju šansu da nešto ubode. I tada je ugledao nju i pomislio kako je ona ta. Iako se nikad nisu voljeli, danas bi se mogli voljeti barem ta dva poluvremena. Ne , nije on htio ubosti nju, on je htio da mu ona pruži predigru pa da bude spreman da ubode. Htio je da ga bodri, da mu šapće nježne riječi, da ga miluje riječima, nadražuje pogledom, pali pokretom. Htio je da ona bude njegova viagra. Možda bi bila da se u igru nije ubacio njegov nezakoniti brat.

_____________________INTERMEZZO_________________

Svakodnevne priče, ubojstvo i seks

_____________________________________________________

A on je mislio da ona, iako izgleda pitomo, pitoreskno, mirno, želi da je zavede vulgarnim riječima, mislio je da voli “prljave misli” u predigri, i nazvao je njen udolinu vukojebinom. Misli je da će je to zapaliti. I imao je pravo, zapalilo ju je. Ali ne onako kako je on htio. Upoznao je njen bijes, oštrinu, erupciju i u hrvatskoj u zadnje vrijeme vrlo popularnu satiru. Gdje god se okrenuo, valovi hladnoće onemogućavali su bilo kakvo erotsko podizanje temperature, gdje god se uputio, nestajalo je uzbuđenja. Nadraženosti je bilo, o da, ali ne seksualne, kakvu je on htio, nego alergijske.
Shvatio je da je pogriješio, da je uzeo krivi pristup. Do seksa se ne dolazi grubostima, već nježnim riječima. I on ih je izrekao, milozvučno, šarmantno, uzbuđujuće, šaptom, a opet dovoljno glasno da dopru do nje. Bio je to pravi potez. Uzvratila mu je nevjerojatnom erupcijom nadražaja, poticaja, uzbuđenja, zanosa. Te večeri španjolka je pala pred njim!

Ubrzo će otići svako svojim putem, neki nadraženi, neki ispražnjeni, neki napaljeni, a neki iscrpljeni, no važno je naučiti jednu stvar: u seksu u troje često se jedan trudi, a drugi pokupi vrhunac!

Kuna putovanja - putovanja bogata iskustvom
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.