Ja te mrzim tako silno da umirem

Svi ste čuli kako Vlada priprema zakon protiv hejtanja ilitiga poticanja mržnje online. Što i je i nije pozitivno!
Kao prvo, što je sa zakonom protiv hejtanja ilitiga poticanja mržnje offline? Postoji, ali da li se provodi? Da, ali samo od strane pojedinih prema pojedinima, dakle ne od svih za sve! Minus!
Ja ne mrzim nikoga online. Jest da mi se diže želudac na Markićku, Bujanca, Hasanbegovića, Glasnovića, Esihovu, HDZ, SDP, Maju Šuput, HRT i slična društva, osobe i stranke, ali ih ne mrzim. I to dizanje želuca velim javno potpisan svojim imenom i prezimenom. Ako pogledaš najuvredljivije komentare online redovito su to neki aliasi, nadimci, lažni profili. Zašto? Zato jer su to redovito nedojebeni šupci koji nemaju muda ( i metaforički i doslovno ) da se javno izjasne pod punim imenom i prezimenom. Sazna li se ipak slučajno njihov pravi identitet onda odmah postaju cvilidrete i mole za milost, oprost i blagoslov.
Ti hrabri ( ovo je sarkastično ako netko nije shvatio 🤣 ) ljudi bi htjeli da ne postoji drugačiji od njih, da nestanu s lica zemlje. Ja ne poštujem recimo onog Vrdoljaka, ali ne želim da nestane s lica zemlje jer mi je on pokazatelj kakav nikako ne smijem biti i uvijek mi služi za primjer ljigavosti.

Svatko od nas nekoga ne podnosi i ne može smisliti. To je normalno ljudsko stanje.Ne radi se tu samo o nečijoj osobnosti, postoje valjda i neki feromoni koji izazivaju reakciju u nama ili potiču asocijacije. Recimo, Šeks nas asocira na Badel, Horvatinčić na smrt, sutkinja Šupe na podmazivanje, Mamić na proviziju, Jandroković na uvlačenje, a Bandić na izvlačenje. Bandić je inače jedna jako kreativna osoba. Njegova kreativnost u radu s novcem je nevjerojatna. Dobro je što želi biti samo gradonačelnik Zagreba ili predsjednik RH. Da želi biti ministar financija, najebali bi svi ko Žuti (ne znam tko je taj Žuti) jer on bi bio nepresušan izvor novih poreza i davanja. Recimo, želite li se javiti na neki javni poziv za financiranje, prilično često se traži i potvrda da niste ništa dužni za komunalna davanja i slično jedinici lokalne samouprave koju i dobijete bez problema (naravno, ako stvarno niste ništa dužni)!
I kod Bandića (i jedino kod Bandića) je isto dobijete bez problema – za 25 kn!

Tu se još postavlja pitanje gdje je granica između demokracije i širenja mržnje? Odgovor svi znamo no smijemo li ga javno reći? Jer da Vlada nije takva kakva je i da sama ne potiče mržnju, ne uvodi cenzuru, ne mrzi neistomišljenike, ne bi ni trebao taj zakon koji će se tako i tako primjenjivati ne protiv svih koji su to zaslužili, nego protiv svih koji se ne sviđaju i ne podilaze vladajućima.

Kuna putovanja - putovanja bogata iskustvom
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.