Pohvalite i vi pozitivan primjer božićnog duha

Moja obitelj se već godinama daruje skromno, važno nam je da je poklon od srca i da na neki način istakne nešto što želimo pohvaliti ili čemu težimo. Ponekad i sami napravimo dar, iako ja nisam baš u tim vodama, ali zato kupim dar koji je dosada uvijek bio “ono pravo”, jer takve i ja dobijem. To zapravo nije problem, jer se dobro međusobno poznajemo. Pa obitelj smo, zar ne!? Obično mi ideja za darove sine već početkom prosinca, ali je realiziram uvijek u zadnji trenutak. Ove godine za realizaciju moje ideje i izradu darova obratio sam se tvrtki Donum, naravno i opet u zadnji trenutak (pa kad Badnjak pada u nedjelju, baš nezgodno ). No darovi su bili spremni na vrijeme i danas prije podne sam ih išao podignuti. I uslijedilo je jako ugodno iznenađenje: ne samo da su darovi bili gotovi na vrijeme, već u ovo božićno vrijeme kad svi dižu cijene lijepa je gesta kad dobiješ popust na redovne cijene! Hvala Donum i Bojan Rodiger!

Imate li i vi lijepo iskustvo u ovo božićno doba? Iznesite ga, zaslužili su! Najbolji komentar nagradit ćemo prigodnim poklonom iz, naravno, Donuma poslije Božića!

Donirajte Udrugu Mlada pera
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.