Run Ivice, RUN LIKE A WIND!

 Ivica Todorić je, čini se, u dobroj formi. Video snimka posrnulog Gazde koji bježi ulicama Londona odmah je postala inspiracija za brojne video uratke na youtube servisu.

Ivica Todorić se osjeća kao progonjena zvijer. Sad to s punim pravom može reći. Osim od hrvatskog pravosuđa i, tvrdi, političkog procesa koji ga u Hrvatskoj čeka, Ivica Todorić bježi od svojih dojučerašnjih “kmetova”, u ovom slučaju od novinara Hrvatske televizije.

Bio je to prizor kakav do jučer nismo mogli sanjati da ćemo vidjeti. Ekipa Hrvatske televizije zaskočila je Ivicu Todorića, dojučerašnjeg vlasnika polovice Hrvatske, ispred zgrade jedne od londonskih policijskih postaja, gdje se “Gazda” dužan redovito javljati. Taman kad su pomislili da imaju ekskluzivu, vlasnik posrnulog koncerna jurnuo je preko ceste, a onda pokrajnjom uličicom.

Kamerman ga je pokušao dostići, ali nije bilo šanse. Ivica Todorić je, čini se, u dobroj formi. Video snimka posrnulog Gazde koji bježi ulicama Londona odmah je postala inspiracija za brojne video uratke na youtube servisu. Pogledajte jedan od njih.

Jedno od zanimljivijih zapažanja o Todorićevom bijegu pred kamerama na društvenim mrežama dao je novinar Boris Rašeta. Evo što je o tome rekao, a prenosi Novi list:

“Snimka Todorića koji bježi pred novinarima nije nikakav trash. To je, naprotiv, zdravstveni karton, psihološka dijagnoza, portret karaktera. Dati se u sekundi u bijeg, dvoskokom preko prometne ulice pa potom bijegom u mrak, to može samo netko u kome galantarski gen nije zamro, netko tko je uvijek spreman na bijeg od nadzora, rođeni krijumčar. Raos je mrtav, ali njegovi karakteri drmaju Hrvatskom, bježe od dektiva, kao u ona vremena…

Malo me što u medijima tako zaprepastilo kao slika tog “geparda iz Zmijavaca” kako ga je nazvao kolega Buča. Pa ta kondicija! Onda sam se sjetio, on je lovac, danima je taj hodao po šumama, sanjajući lopatara većeg od onoga kojega je odstrijelio Tito. To nije uspio, ali je srušio rekord Staneta Dolanca iz Belja. No da se vratim karakteru – tako reagirati na opasnost, na kamere, na svjetla pozornice, može samo rođeni švercer… Brzina tog bijega govori ne samo o njegovoj fizičkoj kondiciji, već i o njegovoj “formi mentis”. Usput, za njim je trebao trčati Cvitan, a ne Silvana Skočajić i snimatelj Stjepan Kotarski (bravo, Stjepane) ali kako oni to nisu učinili, sad mu mogu stavili soli na rep.”

Kuna putovanja - putovanja bogata iskustvom
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.