Svaka čast seljacima, zabitim seljačinama nema pomoći

Prenosimo status Mirka Šemige koji iznosi mišljenje mnogih normalnih ljudi, status koji zaostali u prethistorjiji ne mogu shvatiti:

ISKRENO, JEBE mi se za povjesnim redom – Pavelića, Tita, Tuđmana, ionako su sve ista GOVNA.

Ovaj prvi se gurao u šupak Hitleru pa je prodao dobar dio svoje zemlje talijanima, drugi je bio diktator čija je partija potamanila sve što treba da bi imao mir u zemlji (bili oni hrvati, srbi..), a treći je nusprodukt ove dvojice koji je dopustio najveću pljačku i ponižavanje “slobodnog i samostalnog rvatskog naroda”….

Postoje i činjenice, Pavelić je prodavao, Tito je gradio, a Tuđman je poklanjao… Više od 70% infrastrukture koje se izgradilo u bivšoj Jugi i dan danas koristimo – putevi, škole, bolnice, javne ustanove itd…

Uglavnom ne vidim da je itko od spomenutih svojim postupcima dugoročno doprinjeo prosperitetu našeg naroda. A onda se ovakvo GOVNO od čovjeka sa VISOKIM uzvanicima veseli svadbenim poklonom…

Poruka za njega i slične – SKINITE sve ploče – ustaške, partizanske, Titove, a pogotovo Tuđmanove i ostalih diletanata, jer upravo su ovaj potonji i njegovi isprtci doveli do toga da smo po svim statistikama u EU na začelju.

A onda ODJEBITE, ne ZAGAĐUJTE medijski prostor i bavite se onim što ovaj narod treba – POŠTEN rad, POŠTENA plaća, NORMALNO radno vrijeme i ŽIVOT bez puno stresa i razmišljanja o ustašama i partizanima… Ako ste SJEBALI moju mladost i dio mog života ne morate i mog djeteta…


Narod se polako iseljava, radnici iskorišteni na maksimum, imamo ispodprosječne plaće i niz “sposobnih” poduzetnika koji su do toga doveli, nepotizam, ma iskreno ne znam šta ne bi sve nabrojao…, a nama su i dalje glavne teme skidanje ploča sa Titovim imenom.


ISKRENO, sutra da počne RAT, ne znam na koju bi stranu pušku okrenuo…., ali obzirom da nema više Trga Tita, duboko se nadam se da će od sutra biti bolje….

Mirko Šemiga status

 

Kuna putovanja - putovanja bogata iskustvom
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.