Osam najkorumpiranijih klubova u Europi – lista Benfice

Benfica je izazvala kontroverzu kada je na svojoj klupskoj televiziji objavila listu najkorumpiranijih nogometnih klubova Europe, a Porto koji se našao na popisu najavio je tužbu…

U portugalskom prvenstvu vodi se bespoštedna borba za titulu prvaka od samog početka, a Benfica koja ima četiri pobjede i samo jedan remi nalazi se tek na trećem mjestu, s dva boda zaostatka za Portom i Sportingom.

Čini se da se u takvoj situaciji ne biraju sredstva kako izbaciti rivale iz takta pa je tako u jednoj emisiji na klupskoj televiziji Benfica nonšalantno objavila listu osam najkorumpiranijih nogometnih klubova u Europi.

Na neslavnom popisu našli su se francuski Marseille, talijanski klubovi Juventus, Milan i Fiorentina, rumunjski Cluj, njemački Dinamo Berlin, albanski Tomori Berat i naravno najveći rival, portugalski Porto, smješten na treće mjesto.

tweet

Naravno da su u Portu poludjeli i najavili tužbu, a Benfica tvrdi da su informacije samo prenesene iz istraživanja Daily Maila, što je britanski tabloid zanijekao.

U svakom slučaju lista je malo čudna, a kako su se na njoj našli talijanski velikani i njemački niželigaš nikom nije jasno. Benfica se neće dobro provesti na sudu…

Kuna putovanja - putovanja bogata iskustvom
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.