Samo jedna gadljiva kolumna

Hajde budite iskreni, koliko puta ste uhvatili sami sebe da ste gurnuli prst u nos tražeći zakopano blago dok ste, recimo, čekali na semaforu?

I što je tu zapravo gadljivo? Pa praktično od prvog dana vašeg rođenja vas uče da treba čačkati po nosu. Zar vam nisu brižne majke i poneki brižni otac (po tvrdnjama ženskog spola op.a.) sa onim štapićima za uši čistile nos i poslije toga ste lakše disali? Znači još niste pravo ni progledali, a kamoli prohodali, a već su vas učili da treba kopati po nosu i usadili vam podsvjesnu misao da kopanje nosa olakšava disanje. A one kuglice što poneki izrađuju sadržajem iz nosa, pa to je samo prva i originalna verzija Fidget Spinnera za odstranjivanje stresa.

kopanje nosa

Isto tako ne razumijem zgražanje ako netko prošeće u donjem vešu na javnom mjestu ili čak na vlastitoj terasi. A sami se goliramo ljeti po moru, ali i na plažama kontinentalnih mora. A dođe li ženska u gaćicama na balkon, odmah je zasipana uvredama svih vrsta. No prošeće li u tangicama središtem primorskog grada ili na plaži, to je u redu. Ne kužim u čemu je razlika. A one gaćice na balkonu pokrivaju više nego one tangice na plaži. Da ne pričamo o brazilskoj frizuri.

Pa zamislite na plaži lijepo žensko tijelo (bit će vam uskoro jasno zašto ne spominjem i muško) u minijaturnom badiću koje se sprema za skok u vodu. I dok je sunce obasjava kao prirodni reflektor, ona podiže ruke spremajući se za skok i u svoj svojoj raskoši iskoče grmovi dlaka. Ne onih stidnih, nego onih ispod pazuha. A kod muških je to normalno. Ne kužim tu diskriminaciju. Žene, dignite glas za svoja pravo da budete dlakave! Zašto bi samo muškarci imali privilegiju da budu dlakavi?

palma

Isto kao i s prdenjem. Ako muški prdne, ajde de, to još može i proći, pa makar i uz mali (pod)smijeh. No prdne li žensko čeljade, zgražanje i gađenje. A navodno baš svi na svijetu prde, i Željke i Kolinde i sva ostala imena, bilo hrvatska, Rvacka ili svjetska. Čitao sam i da se proizvode neke gaće koje pozadi imaju ugrađene neke mirisne filtere pa kad prdnete zapravo ste pritisnuli air-fresh i osvježili prostor mirisom.

Nego, kad smo već kod gadljivih stvari, jeste vidjeli rezultate lokalnih izbora vezanih uz Alibabu i ono najvažnije, razbojnike?

Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.