Rijeka je prvak, živjele promjene!

Jedan prijatelj me kritizirao da su mnogi moji tekstovi uglavnom negativnih vibracija. Zbog toga današnji tekst posvećujem njemu i obećajem da će cijeli tekst biti samo pozitiva!

Što i neće biti preteško jer cijela Hrvatska, a i šire, slavi novog prvaka Hrvatske! NK Rijeka prvi put u svojoj povijesti postala je prvak države! No ovo osvajanje titule ima puno šire značenje i važnost!
Naime, Rijeka je pokazala da i oni koji imaju sve u svojim rukama i vlasti i kandžama mogu biti skinuti s trona i da  se trudom, radom i zalaganjem može doći do promjena.
Na svim poljima! I zbog toga veselo kličem Živjela Rijeka!

Veseli me i što ljudi vjeruju svemu što novine i portali napišu i objave. I samouvjereno tvrde kako oni pouzdano nešto znaju, jer tako je pisalo u novinama ili je objavljeno na raznim portalima. Pri tome naravno da ni slučajno ne mislim na političke boje novina i portala.
A kad je već istina ono što portali objave, evo Medjimurje.info objavljuje koji će brojevi Eurojackpota biti izvučeni  sljedećeg tjedna:   2    6     11    25    40    8    10

Medjimurje.info s veseljem objavljuje i da u Hrvatskoj više neće biti potrebe dizati stambene kredite. Da, dobro ste pročitali!
Nema više odlazaka u banku, nema više potrebe za podizanjem kredita da biste kupili stan ili kuću!
Jer nam više neće trebati. Uz ministre plagijatore, ministre za zaštitu lika i djela Ivice Todorića, kupovinu glasova saborskih zastupnika, biranjem osuđenih za gradonačelnike i župane, ukidanjem pravobraniteljice za djecu, za ravnopravnost spolova i osobe s invaliditetom, oduzimanjem ženama pravo izbora ( vjerojatno bi se tražilo i oduzimanje prava glasa da igrom slučaja glavni napadač na institucije specijalizirane za ljudska prava nije napadačica, dakle ženskog roda!), uz intelektualni vrhunac saborskog zastupnika da se fotografira sa arsenalom oružja, PreCjednicu koja je predmet sprdnje, sigurnim i ubrzanim koracima grabimo daleko u prošlost, u onu kad se još živjelo u spiljama, pećinama i jamama.

Zar to nije vesela vijest: nema više kredita, odlazaka u banku, traženja jamaca, hipoteka, ovrhe!?
Mislim da možemo biti veseli s našim dosezima. Eto, čak smo i na svim razinama vlasti uspjeli dokazati još jednu teoriju: da je kurva najstarije zanimanje na svijetu. Nastalo na ovim prostorima, ma kako se zvali.

Zar nije divno kad dijete pozdravi odraslu osobu koja ne zna ni odzdraviti. Barem su djeca pristojna kad su već odrasli konji bez pedigrea. Zar nije divno što je Hrvatska poplavila? I ja sam znao poplaviti tamo gdje me očuh zviznuo. Plava je zaista pozitivna boja, boja budućnosti!

Nadam se da sam svom prijatelju dokazao da umijem napisati i pozitivan tekst, pozitivan kao test za trudnoću, koji ću ipak završiti  tuđim aforizmom, zapravo dva, onima mog fb prijatelja Denisa Vidovića:

‘HOD ZA ŽIVOT’ NAJAVIO:
“Nastavljamo s rekreacijom! Slijedi ‘Preskakanje užeta za život’!”

HRABRA AKTIVISTICA ‘HODA ZA ŽIVOT’:
“Odlučila sam roditi unatoč tome što nisam bila trudna!”

Kuna putovanja - putovanja bogata iskustvom
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.