Što ako je Habijan desničarski trojanski konj kao što je bio Božo?

Dobili smo pismo čitatelja Duvnjak Tomislava u kojem iznosi svoj pogled na kandidata Habijan Damira (HDZ) za gradonačelnika Varaždina:

Damir Habijan
Damir Habijan

“Neću politiku u svoju butigu” rekao je jedan karizmatični Smojin lik… i imao je krivo. Politika svaki dan ulazi u “moju butigu” i ignoriranje iste ravno je sa ulogom bezbrižnog piceka na farmi baterijskog tipa ( uzgoj u kavezima za odstrel, ako se nisam dobro izrazio 😉 ). Uglavnom, imamo tog lika Habijana, koji je toliko metroseksualan da ni u peti cipela s potpisom ne sliči na klasičnog desničarskog zatucanog troglodita. On kao voli sve, kao ima otvoren um i masu razumijevanja za sve suvremene tekovine civilizacije. Pa ima toliko razumijevanja da ga čak i “slavni” Ilčić kao “ne može smisliti”. Moš si misliti. Što ako je sve samo manipulacijski show? Desničaru nije za vjerovati. Ovaj bar ima jasnu etiketu ispred svog imena za razliku od Bože koji je svoju otkrio tek nakon izbora. Čisto da ne bi neko plako ko onomad ja kad sam za Božu dao glas. A poslije je već bilo kasno. Varaždinska, Istarska i Medjimurska županija ostale su valjda jedine sredine u kojima dotična “crna” gospoda nemaju apsolutnu premoć. Tu se još uvijek diše neki “slobodni” zrak. Iako se “crni” svim silama trude ja se toplo nadam da neće uspjeti…

Donirajte Udrugu Mlada pera
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.