Šest medalja za plivače ČPK-a

ČPK

U subotu i nedjelju, 22. i 23.04.2017., u Zagrebu, u organizaciji Zagrebačkog plivačkog kluba, održan je 16. plivački GP miting „ZPK“…

Čakovečki plivački klub predstavljalo je 5 natjecatelja, 2 plivačice i 3 plivača. Natjecanje je održano u velikom 50m bazenu, a na rasporedu je bilo ukupno 16 pojedinačnih disciplina u kategorijama mlađih juniora, juniora i seniora.

Plivači koji su predstavljali Čakovečki plivački klub su Petra Pospišil, Kaja Sabol, Antonio Šantek, Tin Furdi i Vinko Stunković.

Najuspješniji među plivačima ČPK-a su bili Tin Furdi, Kaja Sabol i Petra Pospišil. Tin Furdi je osvojio 3 medalje, jednu zlatnu, srebrnu i brončanu, Kaja Sabol je osvojila 2, zlatnu i srebrnu, a Petra Pospišil je osvojila 1 brončanu medalju.

Natjecatelji su nastupili pod vodstvom trenera Gorana Kolarića, prof.

Osvajači medalja:

  • Tin Furdi 1. mjesto u disciplini 100m slobodno, 2. mjesto u disciplini 200m slobodno i 3. mjesto u disciplini 50m slobodno
  • Kaja Sabol 1. mjesto u disciplini 800m slobodno i 2. mjesto u disciplini 100m leđno
  • Petra Pospišil 3. mjesto u disciplini 50m slobodno

Antonio Šantek je otplivao svoj prvi ovogodišnji juniorski limit u disciplini 50m leđno, te se pridružio ostalim plivačima Čakovečkog plivačkog kluba koji imaju pravo nastupa na Prvenstvu Hrvatske za dobne skupine.

Tekst i foto: Leonardo Novak, mag.cin.

Kuna putovanja - putovanja bogata iskustvom
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.