Izjava dana: ministar Orepić

ministar Vlaho Orepić

Ministar Vlaho Orepić u Trilju gdje je obišao Tranzitni centar za strance i Postaju granične policije rekao je da je krajnji trenutak da se vrlo jasno kaže da živimo u društveno-političkom okruženju gdje se mladiću koji je autom usmrtio dvije djevojke kao olakotna okolnost uzelo to da je iz ugledne obitelji.

“Imamo i slučaj gdje je normalno da ustavna sutkinja otiđe s mjesta prometnog prekršaja, ali i dalje ostane sutkinja. Imamo okolnosti u kojima je tijekom privatizacije napravljena ogromne šteta narodu i još nitko za to nije odgovarao. Mi kao društvo definitivno trebamo dati odgovore na to, ali i svaki građanin ima odgovornost te svi skupa trebamo mijenjati stvari”, kazao je ministar Orepić.

Komentar portala: jedini MOST-ov ministar koji je dosljedan onome što je pričao i prije izbora. Zbog ovakvih izjava lako bi mogao ostati i bez ministarske fotelje, jer ne idu baš niz dlaku ni vladajućima ni suvladajućima, a oporba nije ni vrijedna spomena.

Kuna putovanja - putovanja bogata iskustvom
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.