Prijem za studente – dobitnike Rektorove nagrade u akademskoj godini 2015./2016.

Prijem za studente – dobitnike Rektorove nagrade u akademskoj godini 2015./2016.

Prijem za studente – dobitnike Rektorove nagrade u akademskoj godini 2015./2016.
Prijem za studente – dobitnike Rektorove nagrade u akademskoj godini 2015./2016.

Danas je u zgradi Scheier u Čakovcu međimurski župan priredio svečani prijem za međimurske studente dobitnike Rektorove nagrade u akademskoj godini 2015./2016 .

Iz naše županije čak je 19 sjajnih studenata koji su se već u fazi studiranja istakli dodatnim radom i istraživanjem i za to primili najviše nagrade kojima mogu biti nagrađeni kao studenti od strane Sveučilišta.

To su:
Isabella Koprivec (Čakovec) – Farmaceutsko – biokemijski fakultet za rad: Uloga topivih adhezijskih molekula sICAM i sVCAM u etiologiji i dijagnostici fibromialgije.

Tomislav Pintarić (Peklenica) – Filozofski fakultet za radSpolne razlike u povezanosti neuroticizma i timarenja kod smeđih kapucina (Sapajus apella).

Marko Levačić (Stanetinec) – Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije za rad: Optimizacija Wittigove reakcije za sintezu butadienskih derivata tiofena kao pogodnih kromofora za fototransformacije u nove potencijalno biološki aktivne heteropolicikle.

Nino Korent (Čakovec) – Fakultet prometnih znanosti za rad: Analiza utjecaja promjenjivog ograničenja brzine na protočnost prometa i zagađenje okoliša.

Simon Ferlin (Železna Gora) – Fakultet strojarstva i brodogradnje za rad: Analiza geometrijskih parametara aneurizme abdominalne aorte na temelju CT snimaka.

Patrik Radas (Čakovec) – Fakultet strojarstva i brodogradnje za Individualizirana biorazgradiva mrežica za augmentaciju alveolarnog koštanog nastavka.

Ivana Hajdinjak (Nedelišće) – Prirodoslovno-matematički fakultet za rad Utjecaj romske populacije na izabrane demografske strukture i kretanje stanovništva Međimurske županije: primjer općina Nedelišće i Mala Subotica.

Marko Horvat (Dunjkovec) – Fakultet strojarstva i brodogradnje za rad Primjena tehnologije izbočina na napadnom bridu lopatica vjetroturbine.

Tihomir Vrbanec (Mačkovec) – Akademija dramske umjetnosti za Kratki dokumentarni film „Novo ruho Muzičke akademije“.

Josip Andrašec (Podturen) – Fakultet strojarstva i brodogradnje za Projekt letjelice HUSZ Tern.

Nikola Lisjak (Domašinec) – Fakultet strojarstva i brodogradnje za Projekt letjelice HUSZ Tern.

Patrick Bedić (Mihovljan) – Ekonomski fakultet za Projekt Uhvati me za riječ.

Karlo Varošanec (Čakovec) – Ekonomski fakultet za Projekt Uhvati me za riječ.

Luka Malek (Goričan) – Ekonomski fakultet za Projekt Uhvati me za riječ

Lucija Koren (Novo Selo Rok) – Pravni fakultet za rad Odgovaranje na poziv: Pružanje humanitarne i pravne pomoći izbjeglicama i migrantima u Zimskom tranzitno-prihvatnom centru u Slavonskom Brodu.

Karlo Radmanić (Kotoriba) – Prirodoslovno-matematički fakultet za
Projekt PRIMATIJADA.

Domagoj Mihalic (Mala Subotica) – Fakultet elektrotehnike i računarstva za rad Konferencija ZEC – Zagreb Energy Conference 2015.

Ela Megla (Čakovec) – Edukacijsko-rehabilitacijski fakultet za rad: Kampusijada sportsko natjecanje studenata Sveučilišta u Zagrebu.

Tomislav Belić (Prelog) – Prirodoslovno-matematički fakultet za rad
Analiza promjene zemljišnog pokrova u sjevernoj Hrvatskoj od 1981. do 2011. godine.

Čestitamo dobitnicima nagrada oni su naš ponos!

Donirajte Udrugu Mlada pera
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.