Nimius – prodaja bezalkoholnih vina Carl Jung

Dvorac Jung

Počeci Carl Jung vinarije sežu u prošlost do godine 1868.

Izvorno osnovana kao vinogradarsko imanje, vinarija danas isključivo proizvodi vina bez alkohola te pjenušava vina. Sin osnivača tvrtke već je 1908. godine izumio postupak kojim se omogućava dealkoholizacija vina ostavljajući prirodne arome vina netaknute.

Alkohol se iz vina vadi pod ekstremno niskim temperaturama i tlakom, ispod 30 oC. Izvorna aroma vina koja se odpušta prilikom destilacije se vraća natrag u dealkoholizirana vina, ostavljajući vina gotovo potpuno netaknuta.

Osim bezalkoholnih vina, proizvedenih kao mješavine (cuvee) ili pojedinačne sorte, Carl Jung portfelj uključuje i bezalkoholna pjenušava vina i aromatizirane bezalkoholne gazirane napitke.

Proizvodi poduzeća, koja je u obiteljskom vlasništvu već 5 generacija, prodaju se u više od 30 različitih zemalja diljem svijeta.

_____________________INTERMEZZO_________________

Donirajte Udrugu Mlada pera

_____________________________________________________

Asortiman

  • Bezalkoholna vina
  • Bezalkoholni pjenušci
  • Vina sa smanjenim postotkom alhokola
  • Aromatizirana bezalkoholna gazirana pića
  • Pjenušava vina

Odaberite jedinstvena bezalkoholna vina prema vlastitim preferencijama, bijelo, crno, rose ili pjenušavo vino. Bezalkoholna vina su pogodna za apstinente, osobe na dijeti, profesionalne vozače, trudnice i iz religijskih svjetonazora.
Sjedište vinarije je u Rüdesheimu na rjeci Rajni, u obiteljskom vlasništvu od osnutka 1868. godine, vlasnici patenta za dealkoholizaciju vina iz 1908. fodine te dva kasnija patenta za optimizaciju procesa destilacije iz 1942. I 1954. godine. Trenutno proizvode preko 10 milijuna boca svake godine, a sve detalje o vinariji, proizvodima, a ako zaželite kupiti koju bocu i webshop možete naći na stranici tvrtke NIMIUS.

_____________________INTERMEZZO_________________

Donirajte Udrugu Mlada pera

_____________________________________________________

Kuna putovanja - putovanja bogata iskustvom
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.