Nečastivi na Filozofskom, a bome i šire

Građanke i građani Republike Hrvatske,

pripremite se na Sudnji dan, jer Nečastivi se raširio među nama. Pod maskom dobrih i pobožnih ljudi, uzimajući oblike tobože učenih, nevinih i dobronamjernih, bacio je svoje kandže zla nad sve nas.

Dekan Filozofskog fakulteta  Vlatko Previšić ne priznaje zakonit poraz i uz (po)moć Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta Predraga Šustara (da, ONOG Šustara) vraća se na Filozofski fakultet uz praktičnu zabranu rada studentima i uz zabranu okupljanja uz prijetnje zaštitarima. Kao u najcrnja vremena.

Biskupi organiziraju ginekološki kongres. Da, dobro ste pročitali, ginekološki. Oni se strašno razumiju u ginekologiju. Bliža tema bi im bila pedofilija. I to pod pokroviteljstvom toliko puta dokazano neutralne Kolinde (nadam se da ste uhvatili ironičan ton) . Rekao bih da je to sad već otvoreno zajebavanje naroda.

I šlag na kraju, Bernardica, koja je prevarila svog prvog zaručnika Isusa s bogatim poduzetnikom (ma nije zbog novca, vjerujte, nego joj se nešto drugo osladilo), sada će tražiti od vas da prođete testove i ispite prije nego se vjenčate.

Naime, na žalost još uvijek ministrica Bernardica Juretić (Bernardica, kako to milo zvuči) želi u novi Obiteljski zakon uvući odredbu o obveznom predbračnom savjetovanju, koje bi provodile udruge, obiteljski medijatori, obiteljski centri, vjerske zajednice, ali je opcija i tiskana brošura u matičnom uredu.

Dakle, Bernardica koja je mjesto ministrice socijalne politike i mladih započela motom ‘Jedino nas Božja snaga i pomoć mogu izvući’,  dala novac udruzi koju je sama ustanovila, napala LGBT i feminističke udruge, htjela uvesti kombi kao prijevozno sredstvo za obitelji, koja onako krajnje kršćanski poručuje “Nek crknu” , davala pa povukla 1000€ za novorođenče, povezala pojavu autizma sa sjedenjem za kompjutorom, ko fol nije znala da se ukidaju invalidnine za djecu s Downovim sindromom ( a njen rajon), ta bi sad djelila neke savjete o braku i vjernosti.

Ovo sad više nije ni otvoreno zajebavanje naroda, ovo je sad već takmičenje tko će biti originalniji u jebanju naroda.

Ali, to uopće nisu važne teme! Što mislite, tko će biti novi trener Dinama?

Fine mrtve djevojke

 

Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

One thought on “Nečastivi na Filozofskom, a bome i šire

  • Krunoslav Jurčić!!

Comments are closed.