Porezni dužnici u Međimurju

lista dužnika
Tvrtka Berti trade u stečaju iz Čakovca na prvom je mjestu popisa dužnika koji je na svojim internetskim stranicama nedavno objavila Porezna uprava. Čakovečka tvrtka duguje nešto više od 3,9 milijuna kuna, uglavnom za porez na dodanu vrijednost i doprinose za obvezna osiguranja.Na drugom jestu liste pravnih osoba je Staklo – Kavran u stečaju s 3,2 milijuna kuna, a na trećem propala MTČ Tvornica rublja u stečaju s 2,9 milijuna kuna. Slijedi tvrtka Vexillum, a peto i šesto mjesto drže dva čakovečka nogometna kluba – NK Međimurje i NK Archea.

Na popisu građana su Josip Oreški s četiri milijuna kuna, Zoran Turk s 3,1 milijuna i Dragutin Novak s tri milijuna kuna duga. I tu se najvećim dijelom radi o porezu na dodanu vrijednost i doprinosima.

Među prvih deset je i bivša direktorica MTČ Tvronice čarapa iz Čakovca Darinka Krička s nešto više od dva milijuna kuna. Na trećem popisu Porezne uprave na kojem su fizičke osobe koje obavljaju djelatnost, na vrhu su August Košutić, Josip Kostel i Marijan Hamer.

Liste dužnika možete pogledati klikom ovdje.

Kuna putovanja - putovanja bogata iskustvom
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.