Oči u oči s građanima

Poštovani,

pod geslima “Oči u oči s građanima” i “Nikog nećemo izostaviti jer svi smo mi bitni za Hrvatsku”, Most nezavisnih lista 17. kolovoza započinje kampanju za rujanske parlamentarne izbore, “Most do građana”. Mostovci sutra u podne organiziraju konferencije za novinare u mjestima na četiri strane Hrvatske – u Sv. Martinu na Muri, Umagu, Cavtatu i Iloku. Iz tih četiriju mjesta timovi Mosta kreću prema Zagrebu, a do 8. rujna obići će sve gradove i općine u Republici Hrvatskoj.

Na središnjem trgu u Sv. Martinu na Muri s građanima će biti kandidati za saborske zastupnike III. izborne jedinice s područja Međimurja – Matija Kikelj, Gordana Vuković, Davor Vikert i Sonja Fažon, a skupu će prisustvovati i dosadašnji potpredsjednik Sabora dr. sc. Robert Podolnjak te ministar zaštite okoliša i prirode Slaven Dobrović, sa suradnicima. Predstavnici Mosta u nastavku će posjetiti Štrigovu, Gornji Mihaljevec, Sv. Juraj na brijegu, Selnicu, Vratišinec, Podturen, Dekanovec i Domašinec, a oko 20 sati i Mursko Središće.

Srdačno pozdravljeni!

Most nezavisnih lista,

III. izborne jedinice

MOST

Kuna putovanja - putovanja bogata iskustvom
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.