BREAKING NEWS: Masovna uhićenja u Hrvatskoj

POSKOK i agencija DORH (Dosta Otimanja Republici Hrvatskoj), kako neslužbeno doznajem, vrše masovna uhićenja po Hrvatskoj.
Ističu da je vremensko poklapanje sa masovnim uhićenjima u Turskoj po nalogu Recep Tayyip Erdoğana, turskog predsjednika koji je baš nedavno bio u vrlo prijateljskom posjetu kod Kolinde Grabar Kitarović, čista slučajnost.
Hapse se uhljebi po županijama, gradovima, općinama, seoskim vijećima, Saboru, ministarstvima, raznim agencijama, vladinim udrugama, tvrtkama u državnom vlasništvu …
Brojnost uhapšenih je toliko velika da postoji osnovana bojazan kod nekih članova HDZ-a (Hrvatska drpatorska zadruga) i SDP-a (Sve dajte Partiji) da te dvije stranke na dolazećim parlamentarnim izborima neće prijeći izborni prag, a njihovi sateliti bi mogli ostati i bez članova.
MVP (Ministarstvo veleumnih poteza) je objavilo kako su Njemačka, Austrija, Švicarska, Malta i Hercegovina najavili zatvaranje svojih granica za moguću najezdu masovnih dizanja gotovine s raznih bankovnih računa i priliv hrvatskih uhljeba.

Iz agencije FINA (Financijska narodna abolicija) najavljuju da usko surađuju u istrazi, toliko usko da neki i noće u POSKOK-u kako bi što bolje surađivali.
Banke se pozivaju na povijesno dobru suradnju s građanima i najavljuju povrat sveg novca građanima kojim su svojevremeno platile svoj oporavak i opstanak.

I sindikati su pogođeni oštrim rezovima. Neće se više skupljati članarina za lagodan život sindikalnih vođa, nego će se konačno, po prvi put u svom dugogodišnjem postojanju okrenuti borbi za prava radnika.

Vjernici u čudu gledaju sva ta hapšenja, i masovno se, zajedno sa svećenicima, vraćaju molitvi i učvršćivanju svoje vjere tamo gdje je tome i mjesto, u crkvi, a ne kao do sada, da u školama imamo vjeronauk, ministrica moli Boga na radnom mjestu da napravi njen posao, a svećenici na misama održavaju političke skupove.

Akcija je obuhvatila i Hrvatski zavod za zapošljavanje. Promjenom pravilnika odsad će taj Zavod biti direktni posrednik između poslodavaca koji traže radnike i radnika koji traže posao, a ne Zavod za zapošljavanje rodbine, kumova i podobnika na izmišljenim radnim mjestima u samom Zavodu ili bratskim ustanovama.

Posebnu pozornost građana je izazvala udruga U ime familije koja je također obuhvaćena akcijom, jer je protuustavno preferirala pripadnike 3 u 1. Naime, ako se povremeno samozadovoljavate, pa ste još k tome i pravoslavac homoseksualne orjentacije, imali ste prednost na svakom referendumu.

Akcijom su obuhvaćeni i visoki državnici i državnice (mada ostaje nejasno koji je minimum za visinu) koji su rezervacije za autobuse i vlakove dobivali preko reda, a također i oni koji su pokaz za javni gradski prijevoz plaćali iz državne blagajne.

Očišćene su i financije u poljoprivredi. Oduzet je novac za poticaj koji je ministar Jahorina dao novoosnovanim tvrtkama svojih kumova i prijatelja i proslijeđen onima kojima je i bio namijenjen – OPG-ovima.

Tako je u kratkom razdoblju odlučna grupa ljudi napravila red, očistila nered, uvela pravdu i pomela nepravdu u
Lijepoj Našoj Domovini, a bome i njenom glavnom gradu!

Kodno ime akcije je Prijevremeni izbori!

čistke

Kuna putovanja - putovanja bogata iskustvom
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

One thought on “BREAKING NEWS: Masovna uhićenja u Hrvatskoj

  • Kasno je za čiščenje,,,,,al eto barem malo propuha,,,

Comments are closed.