Druže Karamarko, mi ti se kunemo!

Svi znamo da mijenjanje donjeg rublja svaki dan spada u kategoriju nužno. Bez obzira radi li se o muškom ili ženskom spolu, mijenjanje donjeg rublja trebala bi biti dnevna navika.
Stručnjaci kažu da tek svaki osmi muškarac mijenja donje rublje svaki dan.

No logično je za pretpostaviti da članovi HDZ-a izuzetno naginju higijeni, dapače, oni su pravi ljudi za promjene.
Jer, između ostalog, i lojalnost mijenjaju redovito, ne samo svakodnevno, nego i iz sata u sat.
I dok su se još jučer kleli na vjernost Karamarku, bili uz njega srcem i dušom, danas ih još (za sada) povezuje samo članska iskaznica.
Imaju oni i specijalizirane higijeničare koji redovite prate jačinu vjetra i s koje strane puše, tako da na vrijeme znaju promijeniti stranu kaputa, a na prvo mjesto među takvima uvjerljivo se ispred Jandrokovića probio Milinović.

I tako je jadan Karamarko saznao kako to izgleda kad pukne veza i budeš ostavljen. Do sada je on ostavljao, a sada su ostavili njega.
No ruku na srce, malo kome bi uspjelo tako na pladnju isporučiti HDZ SDP-u kao što je on. Milanović se čak ništa posebno nije ni morao truditi. Zapravo, malo ga je i bilo u javnosti ovih dana i predigre i svršetka.

Da Karamarko i Milanović nisu kao pas i mačka, još bi čovjek mogao pomisliti da je Karamarko Milanovićev čovjek!

mačka-pas-prijatelji

Kuna putovanja - putovanja bogata iskustvom
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.