Hrvatsko proljeće

Hrvatskoj je zaista krenulo. A čini se da je nova cvjetajuća grana u Hrvatskoj filmska produkcija.
Iako je i prije u Hrvatskoj sniman poneki značajni filmski projekt ili serijal, danas s ponosom možemo reći da smo postali centar svijeta što se tiče filmskog svijeta, ali i reality show produkcija.

Evo, serijal filmova Igre gladi (The Hunger Games) dobiva svoj novi igrano-dokumentarni nastavak sniman po cijeloj Hrvatskoj. Hrvatska užurbano radi na omogućavanje većeg broja statista mlađe dobi kako bi se ispunili svi uvjeti te zahtjevne produkcije.

narodna kuhinja

Zatim, baš jučer je bila pilot emisija serije Igre prijestolja (Game of Thrones) koja ova sezone kreće pod novim imenom Jedan član – jedan glas – jedan kandidat. Novi dizajn serije ima poteškoća, jer čak niti jedini kandidat za prijestolje nije htio glasati sam za sebe. Zatim, nije se skupilo dovoljno statista – od predviđenih preko 200 000 statista na snimanje je došlo jedva njih 30 000, a tu je bilo i puno listića za znakom X, a nije se dalo razlučiti da li je to znak za tog kandidata ili je taj kandidat prekrižen i to je u stvari glas protiv. No iz produkcije obećavaju još puno iznenađenja, obrata i neočekivanih ljubavnih zapleta, trokuta i ostalih perverzija.

hdz izbori

Vraća se i Sumrak saga. U ovom dijelu razni podobni, ali nesposobni, piju krv narodu ne zato jer ne mogu živjeti bez krvi, nego zato jer to žele i jer to mogu.
Konkurencija za glavne uloge u ovom nastavku vrlo sadističkog scenarija je vrlo jaka, jer je glavni uvjet biti bez zdravog razuma i pameti, i naravno, treba voljeti crnu boju.

bankari

Ima još takvih projekata, no dopustite da vas budućnost iznenadi, jer nikada ne znate što je na izlazu iz tunela!

izlaz iz tunela

Donirajte Udrugu Mlada pera
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.