Đuro Dečak u Čakovcu napravio neoprostiv gaf!

Đuro Dečak u Čakovcu

Kako javlja Međimurje Press, u svom obraćanju novinarima nakon potpisivanja Sporazuma između Hrvatskog lovačkog saveza i Međimurske županije, predsjednik hrvatskih lovaca ĐURO DEČAK dobrano se osramotio.

U svom nastupu rekao je doslovno: “Ne trebam reći da ste vi najzapadnija ili najsjevernija hrvatsko-mađarska županija kako ja to kažem“…

Reagirao je župan Matija Posavec koji je diplomatski ispravio Dečaka “Mi smo najsjevernija zemljopisno, a najzapadnija po mentalitetu

Nešto burnije reagirala je kolegica Božena Malekoci Oletić -“Molim vas nemojte govoriti da je Međimurje hrvatsko-mađarska županija, moji roditelji su u prošlosti to ispaštali“.

Đuro Dečak: Šalio sam se.

Božena: Meni nije za šalu!

Uvidjevši kuda vodi, raspravu  je prekinula Mateja Gošćiej iz UO za poslove župana, pozivajući Ljubomira Grgeca da se obrati novinarima.

Bilo bi zaista krajnje vrijeme da neki od dužnosnika u obnašanju bilo kojeg društvenog segmenta, barem nauče osnove kraja u koji dolaze. Ovaj gaf, nažalost što se tiče našeg Međimurja, ionako nije prvi ni jedini.

Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.