Čakovečka tvrtka stari vagon preuredila u prvi hostel na kotačima

vagon - hostel

eMeđimurje javlja kako je nakon višemjesečnih radova koji su obuhvaćali preuređenje starog putničkog spavaćeg vagona, u Radionici željezničkih vlakova Čakovec završen prvi “pilot” projekt u Hrvatskoj u stvaranju prvog “željezničkog hostela na kotačima”.

Vlasnik prvog željezničkog hostela na kotačima je poduzetnik Zvonko Momčilović iz Zagreba koji je i začetnik ideje o projektu željezničkog hostela na kotačima u Hrvatskoj.

interijer

  • S ponosom možemo istaknuti da su radnici našeg izdvojenog pogona u Bjelovaru, gdje su i izvršeni radovi preuređenja, ponovno pokazali veliku stručnost i motivaciju za izvođenje i najsloženijih zahvata vezanih za željeznička vozila, a što je i prioritet u opisu pružanja usluga našeg društva.

Preuređenjem vagona u željeznički hostel na kotačima dobili smo deset soba sa po tri kreveta opremljenih svim potrebnim priključcima koje zahtijevaju propisani standardi, tuš kabinu, wc (muški i ženski), te recepciju. Uvjereni smo da će budući korisnici biti ugodno iznenađeni nakon prvog boravka, te da će buduće recenzije biti pozitivne.

Vagon je postavljen na zagrebačkom Glavnom kolodvoru. Nadamo se i uvjereni smo da ovo nije kraj projekta te da vrlo uskoro krećemo i s uređenjem slijedećeg vagona – poručuju iz ove čakovečke tvrtke.

unutrašnjost

Donirajte Udrugu Mlada pera
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.