Kad će (kvalitetna) sanacija cesta u Ivanovcu?

Javio se čitatelj Julio Dobranić iz Ivanovca.
Poslao nam je fotografije ulica Gornji Vidovec i Varaždinske ulice u Ivanovcu, u kojima nije, nakon izgradnje kanalizacije prije nekoliko godina napravljena (kvalitetna) sanacija.

nesanirana cesta

loša sanacija

neadekvatna situacija

dubina rupa

Zbog neadekvatne sanacije nakon izvođenja radova, vožnja tim ulicama je kao vožnja poljskim putem, asfaltni sloj ubrzano propada, a da ne pričamo o nesigurnom putu četrdesetak djece u školu i natrag.
Naravno, nema ni znaka za ograničenje na cesti ni djeca na putu. Napomenemo li još da su te dvije ceste pristup industrijskoj zoni Ivanovec, postaje jasnije da kretanje pješaka tim ulicama nije najsigurnije, a rupe na cesti su opasnost i za vozače i za pješake.

Iako su bili obećani tihi obrti i pristupna cesta, sada će se na kraju još i širiti industrijska zona, što ne bi smetalo ni najmanje da je napravljena adekvatna pristupna cesta zoni pa da kamioni ne jure malo šumom, malo drumom, a većinom kraj djece!

Kako je prošlo već nekoliko godina od tih radova, nikako se ne može mirno prihvatiti činjenica da vlasti ne daju nikakve informacije o planovima i nema na pomolu nikakve adekvatne sanacije.

Pozivam se na svoje zakonsko pravo na informacije i tražim odgovor kad će se prići sanaciji i rješenju tog problema.
Po lošim našim običajima, vjerojatno se čeka neka teža nesreća da se reagira!

Zabrinut mještanin Ivanovca
Julio Dobranić

KOMENTAR PORTALA: Poslan je upit u Grad Čakovec i očekujemo povratnu informaciju!

Kuna putovanja - putovanja bogata iskustvom
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.