Humana Nova otvorila Web Shop

web shop Humana Nova

Socijalna zadruga Humana Nova potiče zapošljavanje osoba s invaliditetom i drugih društveno isključenih osoba kroz proizvodnju i prodaju kvalitetnih i inovativnih tekstilnih proizvoda od ekoloških i recikliranih materijala za domaće i inozemna tržišta.
Kupujući njihove proizvode podržavate rad i zapošljavanje socijalno isključenih osoba kojima su upravo oni dali priliku za zaposlenje. Svaki od njihovih proizvoda izrađen je na unikatan i ekološki prihvatljiv način.

Od nedavno njihove proizvode možete naručiti iz topline vlastitog doma. Sve što vam je potrebno je kauč, kava ili sok, računalo, internetska veza i strpljenje za odabir jednog ili više proizvoda izrađenih u kreativnoj radionici Humane Nove.

Svi ti proizvodi od sada su dostupni na Web Shopu, na kojem možete pronaći papuče, različite mobice za vaše mobilne uređaje, pernice za vas i za klince, torbice za kozmetiku, a za one odvažne, tu su velike unikatne torbe. Nadamo se da ste čuli da njihove kutice i pregice danas krase sve više teta, odgajateljica i kuharica u vrtićima i školama. Zašto i vi ne biste odabrali nešto za sebe? U web shopu nude i knjige jer smatraju važnim da znate zašto posluju na društveno prihvatljiv i održiv način.

Ali nije to sve. Svaku narudžbu možete dodatno upotpuniti jedinstvenim platnenim vrećicama ili pak ekotekom, olovkama ili blokovima. Vidite li sada zašto kod njih kupuju profesori, ekolozi, odgajatelji i općenito kreativci?

Bilo da tražite proizvod za sebe ili svoju djecu, posao ili za slobodno vrijeme, najbolju prijateljicu ili poslovnog partnera, s unikatnim i ekološki osviještenim proizvodima teško ćete pogriješiti. Osim toga, svaki proizvod ima svoj opis i ime osobe koja ga je izradila pa vjerujemo da nećete moći odoljeti na kavi ispričati kakav ste odličan poklon izabrali!

Ako smo vas zainteresirali, potražite Web Shop na ovoj adresi. Naručene proizvode možete platiti pouzećem ili internet bankarstvom. Dostavu vrše na području Republike Hrvatske, a besplatna je za narudžbe u iznosu većem od 300 kn.

Donirajte Udrugu Mlada pera
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.