Tko više uživa u seksu?

Jučer čim sam došao na posao obznanio sam svoju odluku da od tog trenutka radim samo ozbiljno i odgovorno, do jučer sam radio samo odgovorno, bez ovog ozbiljno.

I tako smo započeli sa radom.

Prvo je došla Danijela da joj ga stavim, pa je Petra počela vikati da njoj nikad nije dosta, Hermina se pobunila da njoj 20 nije dosta, Mirko je rekao da je njemu i 13 dosta: 13 unutra, 13 van!

Nije prošlo puno vremena, a Valentina je već tražila od raspisivača Matije da joj da bilo kakvoga, jer joj treba!
Pa je polagač Matija rekao da mu je svejedno s koje strane mu uđe, a Vesna da si ga ona već godinama sama uzme kad joj zatreba!

Onda je Spomenka žene na svom odjelu pitala ako su sve dobile, a Kruno dečke na cutterima kad su ga zadnji put stavili. Ivek je komentirao da je njegov hrapav, a Dragan da mu teško ulazi, na što mu je Dario odgovorio da treba malo podmazati!

I tako dok smo mi stavljali papir u printer, određivali da količine materijala za mercedes nisu dovoljne, 20 listova je premalo za naslagu, borer od 13 je dovoljan, nije važno koje boje je marker i tako dalje, odjednom se okrene majstor Marko i upita nas čujemo li se mi o čemu pričamo, i to samo u našoj smjeni: te koliko puta kome treba, te kako da joj uđe, kako da ga stavi, koliko mu je veliki…?
A ja sam ga onako, kao iz topa, ozbiljan kakav jesam, odmah upitao da li se zbog naših veličina osjeća ugroženim?
I ne znam kako smo došli na tu temu, to ne mogu nikako shvatiti, ali u jednom trenutku mi je već Marko pričao kako su jedan stariji par upitali tko više uživa u seksu, muškarac ili žena?
Odgovorili su protupitanjem: kad stavite prst u uho, tko više uživa, prst ili uho?

Prst na pravom mjestu

PS: Ovaj post posvećujem svojim bivšim radnim kolegicama i kolegama iz Boxmarka!

Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.