Tim Oreskovic legalizira konoplju?

Javnost je zgrožena, ali istovremeno i ismijava našeg novog mandatara jer ne govori dobro hrvatski jezik.
Mene osobno to ne muči previše, jer bolje i to nego da smo dobili mandatara koji ne zna nabrojati do pet!

Druga važna stvar, naš mandatar je kanadski građanin (vidi sliku!), a Kanada je nedavno dobila Vladu predvođenu Justinom Trudeauom, u kojoj su jednako zastupljene i žene i muškarci, dvoje su ministara pripadnici plemena (pripadnici Prvih naroda, kako ih u Kanadi zovu). Troje ministara rođeni su izvan Kanade (u Indiji i Pakistanu), dvojica su sikhi, najmanje je jedan musliman, a dvoje su ateisti. Jedna se ministrica bori s rakom dojke, jedan je otvoreno gej, jedan je slijep, a jedan je u kolicima.

Tim Orešković

Ono što mene više brine je područje iz kojeg dolazi, a to je farmaceutska industrija.
Jer otkad je farmacija napredovala, nema više zdravog čovjeka na kugli zemaljskoj.
A ako naprave lijek za koji ne postoji bolest, farmacija će realizirati i bolest, kad već imaju lijek za nju!

Što bi se opet moglo protumačiti da će mandatar sastaviti Vladu koja će izliječiti sve bolesti Hrvatske.
Samo što Tim ne zna od čega boluje Hrvatska, odnosno zna onoliko ili onu verziju koju mu je rekla dijaspora koja ga je i postavila za mandatara, pa proizlazi logičan zaključak da bi nama Hrvatima mogao davati pogrešne lijekove.
Iako opet, on će nam davati bar nekakve lijekove, ove Vlade do sada su nam samo davale bolesti, čak i bez placeba.

Drugo što me brine je da nigdje nije bio objavljen natječaj o javnoj nabavi mandatara, kako bi trebalo biti po Zakonu o javnoj nabavi.
No možda je ipak bio objavljen natječaj, ali sam ga previdio kao što sam previdio da smo na zadnjim izborima birali samo zastupnike za Hrvatski sabor, a rezultati izbora nemaju utjecaja na to tko ima legitimitet da bude mandatar. Da je Tim Oreskovic sudjelovao na izborima, vjerojatno bi odmah dobio apsolutnu većinu glasovima birača i ne bi ni bilo ovolike strke poslije izbora.

Sad si razmišljam da podnesem tužbu zbog nanesene duševne boli i stresa ovih mjesec i pol dana, ali se bojim mogućnosti da mi sud odredi odštetu u nekim pilulama.

Po kuloarima su već počele i kružiti glasine kako je Tim svjestan da nema pravo na prvih 100 dana mira, i ozbiljno razmišlja o brzom paketu zakona o 100 % legalizaciji konoplje (čija je to ono ideja bila?), jer farmacija odavno zna sve mogućnosti konoplje, ali joj ona ne odgovara za njen biznis. No kako je Tim živio i u Nizozemskoj, zašto ne bi malo eksperimentirao nad građevinama Hrvatske?
Uvijek se može vratiti u Kanadu, zar ne?

No budimo gostoljubivi prema strancima kao što i jesmo, u ulozi poznatog turističkog odredišta, i zaželimo Timu dobrodošlicu!

Welcome prime minister!

Kuna putovanja - putovanja bogata iskustvom
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.